Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinte foto in studio foto Bucuresti sau natura-Alexandra

 

Un shooting foto în natura pot fi privit ca mica aventura. Daca imi ceri un sfat, sedinte foto in studio foto Bucuresti sau natura…?

O pădure poate oferi atât de multe posibilităţi la aceste sedinte foto, dar în acelaşi timp poate fi un fundal mult prea încărcat pentru o fotografie de portret.

Alexandra este un suflet rebel care iubeşte natura şi libertatea pe care o plimbare lungă prin pădure o poate oferi. Albumul ei foto de portret exprimă poftă de viaţă, nonconformism şi dorinţa de a ieşi din tipare. Pentru că a ales un outfit colorat şi un machiaj natural care lasă părul roşu ca focul să iasă în evidenţă, m-am gândit că lumina puternică şi curată a soarelui o va avantaja cel mai bine.

Pentru ca in aceste sedinte foto ideea este sa încadrezi natura în asa fel încât sa lase accentul sa cada pe model, este destul de dificul sa gasesti cadrele potrivite într-o padure.

Rochiile pe care Alexandra a ales să le poarte m-au ajutat enorm in aceasta sedinta foto profesionala, deoarece combinaţia de culori s-a potrivit perfect în mai multe contexte. Rochia cu mult alb şi albastru a fost ideală pentru fotografiile făcute lângă cascadă, în timp ce rochia cu nuanţe puternice de maro la margini a fost perfectă pentru fotografiile în care Alexandra a ales să pozeze pe pământ, printre frunze.

Acest album foto de portret se numără printre preferatele mele datorită atmosferei de relaxare şi libertate pe care o transmite. Natura poate oferi cadre şi lumini deosebite pentru un shooting foto, dar în acelaşi timp poate ridica anumite provocări pe care fotograful şi modelul trebuie să le înfrunte împreună. Rezultatul final merită tot efortul.

MENU

Back

Share to