Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinte foto modele Bucuresti

Sunt solicitat tot mai mult, in ultimul timp, pentru serviciul de sedinte foto modele Bucuresti.

Din ce in ce mai multi oameni inteleg ca frumusetea lor si amintirile pot fi imortalizate nu numai cu prilejul unor evenimente majore din viata, asa cum sunt nunta si botezul. Frumusetea merita sa fie pusa in evidenta, in mod artistic, cu orice prilej, oricand doresti sa creezi amintiri frumoase dintr-o anumita etapa a vietii.

In primul rand, dupa ce te hotarasti sa faci o sedinta foto beauty/portrait, vom avea o discutie preliminara in legatura cu garderoba folosita. Vom stabili impreuna ce strategie alegem, ce stil adoptam si eventual ce obiecte de decor vom utiliza in cadrul acestei sedinte foto modele Bucuresti. Atunci cand vom organiza sedinta foto, vom avea nevoie de cateva ore si, dupa ceva timp, organizam o alta intalnire in care sa vedem rezultatele finale, prilej cu care putem face unele corecturi.

Fiecare femeie merita un shooting foto

Frumusetea nu este eterna. Cu totii stim acest lucru. De ce sa nu o imortalizezi in fotografii facute la un studio foto Bucuresti? Astfel, vei putea arata copiilor si, mai tarziu, nepotilor, cat de frumoasa erai.

Nu trebuie sa gandesti negativist si sa crezi ca nu esti fotogenica, doar pentru ca asa ai observat in mai multe fotografii in care apari. Te voi ajuta sa scapi de emotiile din fata aparatului foto si vei vedea ca o buna comunicare cu fotograful ajuta foarte mult in aceasta privinta. La orice tip de sedinta foto, chiar la fotografie eveniment, eu surprind instantanee care adesea nu sunt pregatite, caci urmaresc sa prezint mai mult naturaletea celor fotografiati. Atmosfera destinsa, relaxata si placuta te va face sa fii tu insati si sa iti dezvalui adevarata frumusete. O frumusete ce va dainui in fotografiile facute de mine.

MENU

Back

Share to