Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinte foto profesionale in Bucuresti – Dorotthea

 

 

Realizarea unei sedinte foto profesionale in Bucuresti  de catre un fotograf profesionist care va constientiza întotdeauna ca fotografia este mai mult decât o ilustrare grafica a unui eveniment important, este cea mai indicata in cazul realizarii unui book foto.

Te-ai gândit vreodata la cât de apropiate sunt meseria de fotograf si cea de model?

Ambii practicanți sunt înconjurați de oameni, de reflectoare, de indicații și de lumini ce se revarsă asupra lor din toate colțurile. Ei bine, singura diferență este că unul va fi mereu în lumina reflectoarelor, iar cel din urmă va fi poziționat în spatele unui obiectiv, având grijă ca primul să poată păstra în timp cea mai frumoasă amintire a clipelor petrecute în cadrul reprezentației: fotografia.

 O fotografie de portofoliu realizata de un fotograf profesionist in cadrul unei sedinte foto este elementul ce va diferentia pe termen lung.

Această fotografie este elementul ce va permite rememorarea acelui eveniment și prezentarea lui la nesfârșit într-o manieră profesionistă și plină de viață. Cum realizăm o fotografie de portofoliu? Oamenii sunt ființe ce gândesc rațional, dar acționează emoțional de cele mai multe ori. Așadar, luând în calcul expunerea, zoom-ul și unghiul de incidență al luminii cu planul cadru, însă neoprindu-ne aici, fotografia de portofoliu perfectă va fi aceea pe care o realizăm prin oglinda sufletului. Acest filtru emoțional te va face, ca fotograf profesionist, să simți exact momentul când ar trebui să declanșezi și să capturezi pe veci expresia persoanei din fața obiectivului.

Portofoliul unui model reprezinta cariera lui, posibilitatile de colaborare, avansare si prezentare profesionista pe scena, oportunitatile de a ajunge pe podium.

Pentru a fructifica la maxim aceste oportunități, un fotograf profesionist va fi capabil să expună elementele în așa mod încât atractivitatea să fie cuvântul preferat pe ordinea de zi. Elementul surpriză pe care orice model îl poate folosi în avantajul său este fotografia tip portret. Aceasta reprezintă un ultim element al naturaleții și al purității procesului de expunere către public. Chipul ne reprezintă în fața celorlalți și în același timp ne diferențiază. Pentru un model, fie el profesionist sau în devenire, acest lucru este o axiomă. Pentru a face diferența în mod discret, elegant, dar plin de culoare, colaborarea cu un fotograf profesionist pentru realizarea unei sedinte foto profesionale in Bucuresti este imperios necesară.

Dorotthea este un viitor model de succes care a înțeles acest lucru, iar serviciile oferite de DeGal Foto s-au ridicat la înălțimea așteptărilor ei.

MENU

Back

Share to