Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Amintirile din ziua nuntii-nunta Ancuta si Victor

Fotografiile creaza cele mai minunate povesti.

Cand vine vorba de amintirile din ziua nuntii, ne gandim la cele mai placute si colorate imagini care raman nealterate în timp.

Când spunem amintiri de gândim la fotografii si albume foto. Întotdeauna între o fotografie si cel mai memorabil moment a existat o singura persoana si un singur pas, iar acestea au fost dintotdeauna fotograful si secunda noastra de neatentie.

Fotografiile sunt singurele imagini care rămân în starea lor iniţială ani îndelungaţi fără să modifice nimic. Îndiferent că vorbim de un eveniment important din viaţa noastră: nuntă, botez, cununie civilă, lansare de carte, concert sau doar o şedinţă foto, fotograful ar trebui să fie primul şi cel mai nelipsit invitat din lista noastră. Fotograful este cel care ne însuşeşte prin opera lui creatoare amintirea clipelor care au trecut.

Ce sunt de fapt amintirile din ziua nuntii?

Pentru cei care ştiu să o aprecieze la adevarata ei valoare, fotografia este o artă, o artă care necesită atenţie şi dăruire pentru a putea prezenta ceea ce ochiul obişnuit nu poate percepe în momentele surprinse. O fotografie de calitate nu este reprezentată doar de un decor mirific şi culori atrăgoare, ea este reprezentată în esenţa ei de acele sentimente pe care imaginea în sine le reprezită aşa naturale cum au fost în acel moment. Profesionalismul se regăseşte în calitate, fotografiile adevărate păstrează simplitatea momentului, nu un haos al imaginii reuşind să scoată în evidenţă o anumită parte, care pe deasupra este redată într-o lumină specială unde constrastul de luminozitate şi culoare nu este dăunător sentimentului prezentat.

Într-o fotografie se poate captura într-o singură secundă,  fără nici o problemă, o întregă emoţie ascunsă ochiului uman. Profunzimea acestor amintiri, reprezentată prin însuşi realitatea momentului este singurul mod în care lumina radiată, fericirea chipului uman, lacrima strălucitoare şi tot ceea ce este mai greu de perceput unui ochi simplu, rămân exact la fel fără nici o modificare, să redee în continuare simplitatea şi naturaleţea unei clipe.

Sedinta foto cuplu in Bucuresti
Sedinta foto cuplu si logodna in Bucuresti-Miruna si Florin

@dealingavrila

MENU

Back

Share to

Daca ai nevoie de serviciile unui fotograf profesionist Bucuresti ce implica sedinte foto in studio foto Bucuresti sau de un fotograf de nunta profesionist in Bucuresti
Facebook Degalfoto.ro
Bucuresti | Romania | 0722 40 60 80 | contact@degalfoto.ro