Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Fotograf Bucuresti.

Am o experienta bogata ca fotograf Bucuresti

si pot crea amintiri de neuitat de la astfel de momente speciale din viata dvs. prin fotografii si filmare evenimente Ceea ce imi place la evenimentele pe care le fotografiez este faptul ca ele te tin in priza tot timpul. Trebuie sa fii atent mereu la fiecare detaliu, sa ii surprinzi in fotografii pe toti participantii si sa fii atent sa nu intample ceva ce nu ai imortalizat pe camera. In functie de evenimentul la care particip in calitate de fotograf Bucuresti (petreceri corporate, petreceri de absolvire, conferinte etc.) imi adaptez tehnicile de fotografiere sau filmare evenimente de la caz la caz si aleg solutii tehnice corespunzatoare.

Un domeniu atat de vast precum filmare evenimente sau fotografia pentru evenimente corporate, unde perseverenta, rabdarea, pasiunea, implicarea sunt importante, flexibilitatea si comunicarea sunt indispensabile pentru a fi considerat intr-adevar un fotograf. Farmecul ei totusi consta in posibilitatea de a incanta privirea prin impletirea intr-un mod interesant a vieti de zi cu zi cu fantasticul, fantezia. Iluzie optica sau nu, fotografia si filmarile raman pentru mine, cel putin, un domeniu fascinant iar instantaneele, preferatele mele. Fotografia nu o alegi tu, ci ea te alege pe tine. Fotografia nu este meseria mea. Meseria mea este de a observa, surprinde si darui.

 

 Portrete sau fashion

se confrunta cu multe provocari pe care in alte domenii nu trebuie sa le depaseasca. In aceasta privinta, partea vizuala este esentiala, caci imaginea unui model sau a unei linii vestimentare va fi cunoscuta in intreaga lume datorita fotografiilor facute la o prezentare. In carul acestor sedinte foto de moda cu un fotograf Bucuresti, sunt puse la treaba cel mai mult intuitia si empatia, precum si modul in care el stie sa descifreze orice indiciu al comportamentului uman. Personal, pun accent pe instantanee in cadrul unei sedinte foto modele deoarece doresc sa arat cum ele pot surprinde esenta adevarata a unor momente.

 

La o sedinta foto cuplu

este esential ca fotograful si cuplul sa interactioneze foarte bine si sa se cunoasca in prealabil, in special in vederea sedintei foto de nunta. Astfel de poze devin amintiri de nesters in timp, orice s-ar intampla. Pentru o sedinta foto de nunta reusita va recomand aceste  sedinte foto logodna.

 

Un fotograf nunta trebuie mereu sa fie atent la orice detaliu,

in ciuda faptului ca acest eveniment este caracterizat de multa agitatie. Din fiecare astfel de experienta toti au de castigat prin cunoasterea unor oameni noi, dar si prin surprindereea unor instantanee unice. Fiecare fotografie sau filmare realizata de un fotograf, spune o poveste proprie a bucuriei pe care cei doi miri o traiesc in aceasta zi. Poti avea încredere ca aparatul meu va surprinde cele mai mici detalii de care nici nu esti constient în timpul sedintei foto.

 

Fotografii botez.

Un fotograf botez Bucuresti foarte bun e cel care trece neobservat in timp ce isi face meseria.  Sunt momente speciale in care poti vedea fiecare expresie de emotie pe chipul oamenilor, instantanee ce vor ramane ca o marturie peste vremuri a acestei zile unice din viata unui crestin-orotodox.

 

Fotografia pentru  familie si copii este in primul rand o placere, nu o meserie.

Varsta copilariei este o varsta a puritatii si inocentei, instantaneele pe care le surprinde un profesionist in cadrul unor astfel de sedinte foto fiind cu adevarat de neuitat. Fiecare fotografie facuta copiilor intr-un studio foto exprima puritate si speranta intr-un viitor frumos. Nu ezitati sa ii oferiti copilului dvs. o sedinta foto copii sau familie pentru a obtine portrete de neuitat ale celui mic.

 

Fotograf de nunti si evenimente in Bucuresti

Nunta sau evenimentele la care participi sunt un spectacol în care trebuie sa “joci” cat mai natural, sa uiti de toate si sa fii tu însuti. Probabil te întrebi ce fel de meserie e asta-fotograf. Fie ca vorbim despre filmare evenimente, fotografie de nunta, fotografie de botez, de eveniment, sau de portret, ea reuseste sa ma transforme într-un prieten discret, cu o camera foto în mana, care surprinde fericirea, lumina din ochi, nostalgia, puritatea oamenilor din fata mea.

Adesea le spun celor din fata aparatului: „Nu ma baga în seama, acum sunt invizibil. Imagineaza-ti ca esti singur si traieste clipa.” De ce? Pentru ca eu pot captura acea fractiune de secunda în care emotia pura se reflecta pe chipul celui din fata camerei. Ori de cate ori va privi fotografia, va fi transportat în trecut si va retrai acea secunda. Eu nu fotografiez banalul, ci caut sa surprind cuvintele nespuse din priviri, gesturi si expresii. Fotografiile facute de mine îti vor aduce aminte de o senzatie unica, fie ca este vorba de logodna, nunta, botez, sau alt eveniment special din viata ta. Cel mai important, însa, este ca îmi place ceea ce fac. Nu e usor, dar atunci cand clientii mei sunt multumiti, uit de tot ce a fost greu. Îmi place fotografia în sine, însa la fel de mult îmi plac si relatiile pe care le construiesc cu oameni diversi, isteti, unici, atunci cand colaborez cu ei si vad cu usurinta în sufletul lor.

Ca fotograf Bucuresti, imortalizez acest spectacol irepetabil în viata fiecarui om.

Acelasi lucru se poate spune despre logodna, botez, sau oricare alt eveniment. Traiesti acele momente unice si te bucuri de ele din tot sufletul, dar stii ca nu se vor mai întoarce. În planul evenimentului vor intra si sedinte foto bine stabilite, cu locatiile si temele alese din timp. Astfel, se va face o sedinta foto a miresei pentru a pune în valoare rochia, machiajul si coafura, totul într-un cadru preferat de ea. Desigur, va urma sedinta foto cu ambii miri, iar în ambele cazuri vom lucra cu propriile mele sugestii, cat si cu propunerile, creativitatea si imaginatia celor doi.

Este important ca aceste fotografii sa iasa perfect si sa transmita exact ceea ce mirii îsi doresc sa transmita. Naturaletea este esentiala pentru ca adevarata pasiune si frumusete transpare atunci cand oamenii sunt relaxati si se simt în siguranta si în largul lor. Acasa, la biserica si la restaurant nici nu trebuie sa îti faci griji în ceea ce ma priveste. Voi fi mereu cu ochii în patru pentru a fotografia cele mai deosebite momente, fie ele regizate, neasteptate, sau spontane. La final, voi alege doar acele fotografii care redau cu adevarat atmosfera din timpul evenimentului. Albumul foto pe care ti-l voi oferi la final va fi singurul care te va putea transporta într-o oarecare masura înapoi în timp.

Înainte de a ma contacta, arunca o privire pe fotografiile facute de mine.

  Date personale si despre eveniment

  Nume si prenume *

  Adresa de email *

  Telefon *

  Data evenimentului(AN-LUNA-ZI) Exemplu 2016-08-24

  Tipul evenimentului

  Localitatea unde se va organiza evenimentul

  Comentarii

  MENU

  Back

  Share to

  Servicii fotograf Bucuresti ce implica sedinte foto in studio foto sau natura in Bucuresti, fotograf de nunta profesionist in Bucuresti.
  Facebook Degalfoto.ro
  Bucuresti | Romania | 0722 40 60 80 | contact@degalfoto.ro