Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Fotograful nuntii tale

Nu exista nicio indoiala ca aveti nevoie de un fotograf profesionist nunta, in cazul in care planuiti sa va casatoriti in curand.

Rezervarea acestui serviciu trebuie facuta cu mai mult timp inainte. Eu recomand minimum 6 luni. Atunci gasiti un fotograf profesionist cu care doriti sa colaborati, recomand de asemenea sa semnati un contract de prestari servicii. Acest contract trebuie sa contina clauze clare, termene, conditii si sume de plata.

Doar astfel veti avea un cuvant de spus atunci cand se poate intampla sa nu va fie respectate drepturile. Eu, ca fotograf profesionist nunta, lucrez in conditii de transparenta maxima si le ofer clientilor mei toate informatiile pe care ei le solicita. Fiecare cuplu este diferit. De mine depinde cum interactionam unii cu altii si cum reusim sa ne conectam la emotiile pozitive ale nuntii. Ca fotograf profesionist, stiu cand trebuie sa ofer unele sfaturi mirilor, cand sa fac o gluma pentru a detensiona atmosfera sau atunci cand trebuie sa ii mobilizez pe miri pentru a se concentra cat mai bine la ceea ce avem de facut.

Un fotograf profesionist Bucuresti asigura acest serviciu la numeroase ocazii la care poate fi solicitat de clienti.

Atunci cand aveti de organizat un eveniment important sau marcati o ocazie speciala in viata dvs., a familiei sau a firmei pe care o detineti, aveti posibilitatea de a le oferi participantilor prilejul de a ramane cu amintiri foarte frumoase.

Una dintre cele mai frumoase ocazii in care sunt solicitat este nunta. Merg adesea, ca fotograf profesionist nunta Bucuresti, la astfel de evenimente in care trebuie sa fiu prezent tot timpul langa miri, adesea timp de aproape 24 de ore. Sunt si situatii in care mirii opteaza sa faca in aceeasi zi ambele ceremonii, ceea ce este foarte solicitant atat pentru ei, cat si pentru mine.

Trebuie sa recunosc faptul ca am emotii inaintea fiecarui eveniment, deoarece vreau ca totul sa iasa foarte bine si sa fie pe placul protagonistilor. Insa emotiile sunt mereu constructive si ma ajuta sa obtin cele mai bune rezultate.

Colaborarea cu un fotograf nunta
Servicii foto video ziua nuntii

MENU

Back

Share to