Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Album de nunta in Bucuresti – Anca si Cristian

.

Un cuplu frumos si armonios, Anca si Cristian mi-au dat ocazia sa realizez un frumos album de nunta in Bucuresti.

Anca si Cristian nu locuiesc in Romania, asa ca discutiile privind realizarea fotografiilor pentru acest album de nunta, organizarea si ziua nuntii au decurs putin diferit fata de alte situatii.

Nu am reusit sa ne întalnim înainte de nunta, asa ca am discutat toate detaliile la telefon. Semnarea contractului s-a facut online si le multumesc pentru increderea acordata. In ciuda distantei care ii separa de Romania, pot spune ca a fost una dintre cel mai bine organizate nunti vazute de mine.

Mereu am apreciat si felicitat oamenii care au ales sa faca nunta toamna. Cred sincer ca este cel mai potrivit anotimp pentru sedinta foto de nunta. Nimic nu se compara cu nuantele deosebite ale toamnei, cu galbenul si ruginiul frunzelor ce intra în contrast cu rochia alba a miresei!

Anca si Cristian mi-au oferit ocazia de a surprinde acest eveniment unic din viata lor într-o serie de fotografii de nunta cu totul deosebite. Am profitat de verdele înca intens al copacilor, de covorul de frunze care acoperea aleile parcului, si de lumina calda a soarelui, pentru a realiza unul dintre cele mai bune albume de nunta in calitate de fotograf de nunta in Bucuresti.

Plimbandu-ne pe aleile parcului, ei imi marturiseau ca le este dor de Romania, dar ca se simt bine in strainatate si nu s-ar muta aici din nou. Insa le lipsesc parcurile noastre unice, le lipseste natura superba a tarii noastre si chiar traditiile noastre unice in Europa.

Sedinta foto de nunta a fost oarecum cu peripetii in realizarea acestui album de nunta in Bucuresti.

Cu vreo jumatate de ora înainte de inceperea sedintei foto nimeni nu stia unde va avea loc aceasta. Nunta desfasurandu-se in apropiere de Bucuresti, nimeni nu reusise sa gaseasca o locatie pe placul tuturor. Într-un final, problema locatiei a fost rezolvata si toata lumea a fost mai mult decat încantata. Ceea ce am ales impreuna cu ei s-a dovedit cea mai buna locatie pentru sedinta foto cu mirii.

Nu numai locatia si ziua superba mi-au oferit elementele perfecte pentru un album de nunta in Bucuresti foarte reusit, ci si mirii. Anca si Cristian mi-au ascultat cu grija sugestiile, au fost foarte flexibili, au venit cu propriile idei, iar rezultatul a fost o colaborare relaxata si placuta si un album de nunta in Bucuresti foarte frumos si profesionist realizat. Atunci cand ne-am despartit, ne-am promis unii altora ca vom tine legatura, iar ei spuneau ca imi vor urmari constant site-ul pentru a vedea ce alte sedinte foto mai postez in portofoliul meu.

MENU

Back

Share to