Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Album foto de nunta in Bucuresti – Mirela si Razvan

.

Intotdeauna, locatia aleasa de catre mire si mireasa pentru sedinta foto este o provocare pentru un fotograf de nunti.

De cele mai multe ori, realizarea unui album foto de nunta de neuitat trece prin unele provocari pe care fotograful trebuie sa le depaseasca alaturi de miri.

Un album foto de nunta nu se realizeaza foarte simplu. Va fi nevoie de un efort destul de mare si de o foarte buna alegere a locului in care se realizeaza sedinta foto. Un album foto de nunta in Bucuresti trebuie realizat de un fotograf de nunti folosind tehnologie de calitate si materiale premium.

Celebrarea casniciei este un moment unic pentru fiecare dintre noi, iar fotografiile de nunta ce vor ramane de-a lungul timpului ca marturii trebuie sa fie si ele unice. Toate acestea depind insa de locatie, de miri si de decorul, ales. Locatia era cat pe ce sa fie un punct slab pentru Mirela si Razvan.

Au ales un spatiu mic in care s-a coafat si machiat mireasa, iar provocarea a fost tocmai sa folosesc acest spatiu la capacitatea lui maxima si sa apelez doar la ceea ce aveam la indemana pentru a realiza un album foto de nunta in Bucuresti cu adevarat profesionist si pentru ei, si pentru portofoliul meu.

Desigur, detaliile sunt mereu discutate dinainte, dar la fata locului lucrurile pot arata diferit, sau locatia în sine poate aduce surprize la care trebuie sa stii sa te adaptezi imediat. Assa s-a intamplat si in acest caz, insa, pana la urma, totul a decurs bine pentru ca m-am adaptat situatiei.

Pentru sedinta foto Mirela si Razvan au ales o locatie cu adevarat deosebita si romantica, Casa Vernescu.

Ca fotograf de nunti, am mai avut prilejul sa organizez sedinte foto aici si am fost de-a dreptul incantat de rezultat de fiecare data. Totusi, pentru ca totul sa decurga bine, a fost necesara prezenta luminii artificiale. Un blitz wireless si-a facut treaba perfect in aceasta situatie.

Pe tot parcursul sedintei foto de nunta, Mirela si Razvan s-au simtit ca într-o poveste cu regi si regine în care ei erau personajele principale, iar acest lucru este perfect ilustrat in acest album foto de nunta in Bucuresti ce a rezultat din aceasta experienta superba. Eu nu a trebuit decat sa surprind perfect clipele atat de pretioase pe care cei doi le-au trait, si pe care nu le vor uita niciodata.

Lumina artificiala nu a facut decat sa accentueze stralucirea din ochii mirilor si fericirea ce li se putea citi cu usurinta pe chip. Veti observa ca aici culorile dominante sunt rosu si auriu. Împreuna, ele ofera întregii compozitii un farmec aparte.

Mirela si Razvan au fost cei mai importanti din întregul decor, dar un ochi atent nu poate sa nu observe cum prezenta pianului umple fotografia de romantism, sau cum lumina se strecoara discret între cei doi atunci cand se privesc. Aceste elemente fulgurante dau o nota de magie momentului.

MENU

Back

Share to