Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Cameraman si fotograf nunta Bucuresti – Nicoleta si Quinn

.

Un cameraman si un fotograf de nunta Bucuresti sau care asigura aceste servicii,

stie ca amintirile unei nunti sunt cel mai bine pastrate prin fotografii si clipuri de poveste.

O fotografie si o filmare pot “ingheta” timpul si il pot pastra astfel pentru un moment. Eu, in calitate de cameraman sau fotograf nunta Bucuresti, ma asigur mereu ca aceste amintiri chiar raman pentru totdeauna. Un cameraman si fotograf nunta Bucuresti poate capta expresii fugare, poate surprinde cu aparatul lui foto ceea ce ochiului ii scapa, si poate face ca un instantaneu sa dureze pentru totdeauna in amintirea celor care se casatoresc. Fotografia are puterea sa smulga o lacrima sau un zambet peste anii ce vor veni.

Nunta Nicoletei si a lui Quinn nu a fost una mare, dar a fost plina de emotie, desfasurandu-se intr-o atmosfera calda si fiind o imbinare intre traditie si modernitate.

Chiar daca fotografiile vorbesc de la sine de fiecare data, eu mereu doresc sa ofer si povestea din spatele acestui eveniment special.

M-am concentrat mereu asupra captarii detaliilor nespuse de la fiecare nunta la care am fost solicitat in calitate de cameraman si fotograf nunta Bucuresti, precum si emotiile tuturor din aceasta zi importanta pentru cei doi miri. Primele fotografii suprinse au fost cele cu pregatirea miresei. Nicoleta era emotionata, dar in acelasi timp isi dorea ca totul sa decurga foarte bine si sa aiba o nunta de vis alaturi de alesul inimii ei.

Stia ca organizase totul asa cum trebuie si nu isi facea griji. Emotiile erau inevitabile Nicoleta are o frumusete naturala si ii place sa zambeasca mult, ceea ce mie, in calitate de cameraman si fotograf nunta Bucuresti, mi-a placut mult. Detaliile romantice nu au lipsit: rochia de mireasa cu dantela si buchetul de flori era alcatuit din flori albe si roz. Am incercat sa surprind totul cat mai bine: pregatirea miresei, ceremonia in sine, sedinta foto a mirilor, felicitarile celor dragi si invitatii. Pot spune ca rezultatul a fost cel dorit.

@dealingavrila

MENU

Back

Share to

Daca ai nevoie de serviciile unui fotograf profesionist Bucuresti ce implica sedinte foto in studio foto Bucuresti sau de un fotograf de nunta profesionist in Bucuresti
Facebook Degalfoto.ro
Bucuresti | Romania | 0722 40 60 80 | contact@degalfoto.ro