Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Fotograf cununie civila Bucuresti – Radu si Katia

Fiecare sedinta foto a unui fotograf cununie civila Bucuresti este diferita fata de celelalte la care am mai participat inainte, dar si unica in felul ei.

Emotia celor doi miri, a familiei lor si a celor apropiati este de-a dreptul coplesitoare. Din aceste emotii constructive reusim impreuna sa dam nastere unui eveniment memorabil, fotografiile ce raman pentru o viata fiind marturia fiecarei dintre aceste povesti de dragoste.

Radu si Katia s-au cununat civil intr-o frumoasa zi de vara. Ne-am bucurat impreuna de fiecare clipa premergatoare sedintei foto cununie civila Bucuresti si am fost cu totii martorii acelui emotionant “Da!” spus de fiecare cu vocea tremuranda de emotii. Acest cuplu radia pur si simplu de fericire atunci cand au iesit amandoi pe usa starii civile, iar totul parea ca a stat in loc pentru ei. Pluteau amandoi invaluiti de iubire, increzatori intr-un viitor minunat.

Organizarea nuntii a fost foarte bine pusa la punct, petrecerea a fost una de pomina, iar invitatii s-au simtit toti minunat. Distractia a fost si ea la cote inalte, alegerea salonului de evenimente fiind una inspirata. Cu Radu si Katia mi-a fost usor sa ma descurc si sa ii surprind in toate momentele importante ale nuntii. Se vedea cu ochiul liber, inca de la inceput, ca stiau ce trebuie sa faca la sedinta foto. Sunt fotogenici, naturali in fata obiectivului si pusi pe glume atunci cand simt ca emotiile ii pot coplesi.

O nunta este pentru mine un prilej minunat sa cunosc noi oameni si chiar sa schimb pareri si informatii cu alti oameni pe care ii cunosc acolo.

Cred ca mereu este loc de mai bine oriunde, iar un fotograf profesionist trebuie sa cunoasca foarte bine comportamentul uman, tipologiile de oameni pe care ii cunoaste si sa interactioneze cat mai bine cu fiecare dintre ei.

Atunci cand am in fata un cuplu precum Katia si Radu, adica doi oameni cu simtul umorului si placuti, atunci cand interactionez cu ei, imi dau seama ca nunta respectiva imi va oferi prilejul de a face fotografii ce pot ajunge la rangul de arta. Ca fotograf cununie civila Bucuresti, pot doar sa sper ca voi putea colabora cu astfel de cupluri si in viitor.

MENU

Back

Share to