Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Fotograf nunta si botez Bucuresti-sedinta foto Continental cu Mihaela, Bogdan si Maria

Poate ca va intrebati cum ne motivam noi, fotografii profesionisti, pentru fiecare eveniment, dat fiind faptul ca am participat la sute de nunti.

Pot sa va spun doar ca un mire si o mireasa pot oferi cadre inedite unui fotograf nunta si botez Bucuresti. Tot ce trebuie sa faca este sa traiasca momentul si sa lase aparatul sa surprinda fericirea din ochii lor, fiind atent sa surprinda ceea ce este inedit in fiecare ipostaza in care mirii sunt pusi.

Mihaela si Bogdan si-au dorit mereu o nunta deosebita si sofisticata. Din momentul în care mi-au facut aceasta marturisire, am stiu ca îmi vor oferi locatiile cele mai bune si împrejurarile cele mai potrivite pentru niste fotografii de nunta cu adevarat speciale.

M-am bucurat nespus de mult ca aveam sa fiu unul dintre privilegiatii acestei meserii, caci multi fotografi nu au prilejul de prea multe ori sa colaboreze cu astfel de cupluri. În ziua marelui eveniment nu am putut sa nu observ ca s-au întrecut pe ei însisi: costum de mire impecabil, rochie de mireasa superba, precum si o locatie cu totul deosebita pentru sedinta foto, exact pe masura nuntii lor. Ca fotograf nunta si botez Bucuresti, pot spune ca totul a fost ireprosabil.

Sedinta foto cu Mihaela si Bogdan a fost mai mult decat reusita

Fotografiile arata ca Mihaela si Bogdan au facut mult mai mult decat doar sa stea in fata aparatului foto. Cei doi nu au ezitat sa îsi arate latura joviala, buna-dispozitie si entuziasmul care le umplea inima. O poveste fericita încununata de o nunta memorabila si urmata de un viitor sclipitor împreuna – acesta este visul oricarui cuplu (si al oricarui fotograf nunta si botez Bucuresti, sa poata vedea o familie atat de fericita), iar Mihaela si Bogdan si l-au îndeplinit si au aratat asta inclusiv in fata obiectivului aparatului meu foto.

Am ales ca sedinta foto cu mirele si mireasa sa aiba loc într-o locatie de interior.

Nici nu se putea mai bine, tinand cont ca vremea nu prea a fost de partea lor. Celor doi li s-a alaturat si Maria, fiica Mihaelei si a lui Bogdan, cea care urma sa fie botezata in acea zi. Din acest motiv am afirmat la inceput ca avea sa fie o sedinta foto speciala, asa cum nu au ocazia sa fotografieze prea multi fotografi de nunti.

Asadar, familia a fost complet relaxata în fata camerei, ceea ce a rezultat într-o serie de fotografii uimitoare care arata cat de bine se simt Mihaela, Bogdan si Maria împreuna. De fiecare data cand vor rasfoi albumul lor de nunta si botez, îsi vor aminti de ziua minunata în care si-au unit destinele si au botezat minunea din viata lor pe numele ei Maria.

MENU

Back

Share to