Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Servicii foto nunta in Bucuresti – nunta Magda si Florin

.

Un fotograf ce ofera servicii foto nunta in Bucuresti

trebuie sa stie cum sa actioneze atunci cand lucrurile nu decurg conform planului, deoarece se poate intampla des ca intr-un anotimp imprevizibil precum luna mai sa apara ploi neasteptate sau fenomene meteo surprinzatoare.

Magda si Florin nu au avut noroc de vreme prielnica în ziua nuntii lor, totul desfasurandu-se intr-o zi ploiasa de 2 mai. Insa, ca fotograf, eu sunt obisnuit cu asa ceva. M-am vazut rapid nevoit sa ma adaptez situatiei si sa folosesc locatia în care s-a desfasurat pregatirea mirelui si aranjarea miresei pentru sedinta foto dedicata rochiei, costumului si bijuteriilor. Nu pot spune ca a fost o improvizatie, ci un plan B pe care mi-l facusem cu mult timp inainte. Planul fusese discutat si cu mirii in prealabil si aveam acordul lor.

Nenumaratele oglinzi din incapere mi-au oferit ocazia de a face cateva fotografii conceptuale. Dar tin sa subliniez ca nimic nu a ajutat mai mult decat fericirea din ochii celor doi îndragostiti, care nici nu s-au sinchisit de vremea de afara. Erau pur si simplu absorbiti unul de altul si uneori chiar faceau abstractie de mine si de aparatul foto.

Se spune ca indragostitii adevarati seamana unul cu altul.

Nu am mai vazut pe cineva care sa semene asa de mult si care sa denote o asa sinergie de cuplu in intreaga mea cariera de fotograf ce ofera servicii foto nunta in Bucuresti. Erau atat de entuziasmati si nu se mai saturau unul de altul, incat sedinta foto a fost o experienta mai mult decat interesanta.

Culorile pale, lumina calda, zambetele aruncate pe furis – am încercat sa imortalizez totul în timp ce Magda si Florin abia îsi stapaneau emotiile si nerabdarea de a se vedea mire si mireasa, unul în bratele celuilalt. Pana la ceremonia religioasa nu mai era mult, dar parea o vesnicie pentru ei.

Eu am profitat de fiecare minut pentru a surprinde detalii precum verighetele, pantofii miresei, cerceii cu perle, sau papionul mirelui, pentru a le oferi cateva fotografii de nunta memorabile.

Fiecare fotografie în parte spune o poveste, iar aceste accesorii delicate vor aminti mereu celor doi de ziua nuntii si vor readuce în inima lor emotia asteptarii.

Se spune ca o imagine are valoarea a o mie de cuvinte, dar in cariera mea de fotograf de servicii foto nunta in Bucuresti am invatat sa cred ca fotografia de nunta este mai mult decat atat: ea este creata din dragoste, promisiuni, pasiune si bucurie. Aceste calitati o fac atemporala si nepretuita. Albumul foto nunta al Magdei si al lui Florin este cu totul deosebit deoarece pune accentul pe lucrurile care conteaza.

 

@dealingavrila

MENU

Back

Share to

Daca ai nevoie de serviciile unui fotograf profesionist Bucuresti ce implica sedinte foto in studio foto Bucuresti sau de un fotograf de nunta profesionist in Bucuresti
Facebook Degalfoto.ro
Bucuresti | Romania | 0722 40 60 80 | contact@degalfoto.ro