Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Nunta la Mogosoaia-Linlei si Alexandru

Linlei si Alexandru au avut una dintre cele mai impresionante nunti la care am avut ocazia sa particip ca fotograf profesionist de nunti in Bucuresti.

Un fotograf specializat in fotografia de nunta, va putea profita de foarte multe momente pentru a realiza o sedinta foto profesionista, totul e sa fie atent la detaliile care conteaza.

Trebuie sa stie si cum sa se foloseasca de tot ce are la indemana. In cazul acesta a fost vorba despre o zi superba de vara, un restaurant sofisticat, precum si masina pe masura evenimentului. Si, sa nu uit, doi miri atipici, plini de jovialitate.

În ceea ce priveste rochia miresei, buchetul, bijuteriile, costumul mirelui, precum si locatiile alese pentru sendinta foto si petrecere, toate detaliile au fost puse la punct impecabil. Albumul final arata armonia creata, în acelasi timp nelasand sa se vada nimic din efortul depus in umbra. Totul este perfect natural si echilibrat.

Desi s-a întarziat foarte mult, din postura unui adevarat fotograf profesionist de nunti in Bucuresti, bazandu-ma pe experienta mea in domeniu, am reusit sa facem sedinta foto de nunta la Mogosoaia cu mirii fara sa ii suparam pe cei din jur si am reusit sa ne eschivam perfect pana totul a fost pus la punct.

Pentru ca sedinta foto de nunta sa fie una reusita,

este nevoie de timp si rabdare, iar acest lucru a fost explicat tuturor, asa incat ei sa-si pastreze calmul, in ciuda intarzierii. Fotografiile profesioniste nu pot fi facute pe fuga, iar mirii nu pot fi grabiti si stresati. De aceea este atat de importanta organizarea.

Un adevarat fotograf profesionist de nunti va sti mereu ca acesta este un eveniment care depinde de foarte multe persoane, caci sutn sute de invitati acolo, iar totul trebuie sa decurga conform planului.

Linlei si Alexandru au iesit superb împreuna. Ei comunica atat de bine numai din gesturi si priviri, asa ca nu a trebuit sa le dau foarte multe indicatii sau sugesti. Mai mult, Linlei m-a surprins prin naturaletea si imaginatia cu care a pozat. Este întotdeauna o placere sa lucrez cu o mireasa care s-a gandit dinainte la sedinta foto nunta la Mogosoaia si la mesajul pe care vrea sa îl transmita prin ipostazele alese. Linlei a abordat sedinta într-un mod original, jucaus si relaxat. Orice fotograf profesionist ar fi apreciat acest lucru si si-ar fi dat silinta sa ofere unor asemenea miri un album foto pe masura.

Nunta e ca o masinarie care, odata pornita, trebuie sa functioneze exact asa cum s-a stabilit din timp. Daca ceva nu merge bine la sedinta foto sau la ceremoniile prilejuite de acest eveniment, sau daca unele lucruri nu se fac la momentul potrivit, exista riscul de a da mai multe lucruri peste cap. Prin urmare, tuturor celor care îsi doresc o nunta de vis le recomand sa lucreze doar cu firmele care ofera servicii cu adevarat de calitate.

MENU

Back
error: Content is protected !!

Share to