Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Fotografie si filmare nunta – Raluca si ionut

A fost o placere sa lucrez cu acesti oameni pozitivi si plini de voie buna. Le-am stat la dispozitie cu servicii de fotografie si filmare nunta.

In cadrul sedintei foto video nunta in Bucuresti, amandoi mi-au oferit ocazia de a ma juca putin cu aparatul si cadrele pentru a surprinde detaliile acelea subtile care arata ca sunt un cuplu puternic si armonios.

Cand ofer serviciul de fotografie si filmare nunta, intotdeauna o provocare, deoarece se va desfasura intr-o aglomerare urbana si intr-o lume in care viteza este punctul-cheie. Tineri, frumosi, plini de entuziasm si nerabdatori sa se distreze cat mai mult la nunta lor. Acestia sunt Raluca si Ionut. Din momentul în care i-am vazut împreuna, razand si glumind, si am vazut bucuria si energia invitatilor, mi-am dat seama ca petrecerea lor va fi de neuitat.

In cadrul unei sedinte foto de nunta, atentia la detalii ma încanta cel mai mult.

Spre exemplu, papionul mirelui s-a asortat cu buchetul miresei si cu floarea din parul ei, toate fiind de o nuanta placuta de lila. Raluca si Ionut si-au dorit multe fotografii împreuna.

Nu a fost nevoie sa le dau prea multe indicatii. Amandoi debordau de energie si bucurie, asa ca a fost simplu sa le surprind emotiile atat de evidente în ochi si în zambete in sedinta foto. Mireasa a fost putin emotiva la început, însa mirele s-a simtit perfect în fata aparatului. A pozat într-un mod natural si relaxat, ceea ce i-a oferit miresei încrederea de care avea nevoie.

La restaurant, petrecerea a fost incredibila. Raluca si Ionut au avut multi invitati, toti complet implicati în eveniment si hotarati sa se distreze si sa transforme nunta într-un eveniment exploziv. Ca fotograf de nunta profesionist, a fost o provocare sa tin pasul cu ei. Toti au fost spontani, creativi, si nu au stat locului o clipa. Sedinta foto nunta organizata alaturi de ei s-a transformat in final intr-un album foto plin de momente superbe, inclusiv in timpul petrecerii, momente pe care Raluca si Ionut nu le vor uita niciodata.

MENU

Back

Share to