Warning: Creating default object from empty value in /home2/rdeg2724/public_html/wp-content/plugins/vestre-theme-options-panel/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Fotograf si filmare nunta in Bucuresti - Raluca si ionut
Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Fotografie si filmare nunta – Raluca si ionut

A fost o placere sa lucrez cu acesti oameni pozitivi si plini de voie buna. Le-am stat la dispozitie cu servicii de fotografie si filmare nunta.

In cadrul sedintei foto video nunta in Bucuresti, amandoi mi-au oferit ocazia de a ma juca putin cu aparatul si cadrele pentru a surprinde detaliile acelea subtile care arata ca sunt un cuplu puternic si armonios.

Cand ofer serviciul de fotografie si filmare nunta, intotdeauna o provocare, deoarece se va desfasura intr-o aglomerare urbana si intr-o lume in care viteza este punctul-cheie. Tineri, frumosi, plini de entuziasm si nerabdatori sa se distreze cat mai mult la nunta lor. Acestia sunt Raluca si Ionut. Din momentul în care i-am vazut împreuna, razand si glumind, si am vazut bucuria si energia invitatilor, mi-am dat seama ca petrecerea lor va fi de neuitat.

In cadrul unei sedinte foto de nunta, atentia la detalii ma încanta cel mai mult.

Spre exemplu, papionul mirelui s-a asortat cu buchetul miresei si cu floarea din parul ei, toate fiind de o nuanta placuta de lila. Raluca si Ionut si-au dorit multe fotografii împreuna.

Nu a fost nevoie sa le dau prea multe indicatii. Amandoi debordau de energie si bucurie, asa ca a fost simplu sa le surprind emotiile atat de evidente în ochi si în zambete in sedinta foto. Mireasa a fost putin emotiva la început, însa mirele s-a simtit perfect în fata aparatului. A pozat într-un mod natural si relaxat, ceea ce i-a oferit miresei încrederea de care avea nevoie.

La restaurant, petrecerea a fost incredibila. Raluca si Ionut au avut multi invitati, toti complet implicati în eveniment si hotarati sa se distreze si sa transforme nunta într-un eveniment exploziv. Ca fotograf de nunta profesionist, a fost o provocare sa tin pasul cu ei. Toti au fost spontani, creativi, si nu au stat locului o clipa. Sedinta foto nunta organizata alaturi de ei s-a transformat in final intr-un album foto plin de momente superbe, inclusiv in timpul petrecerii, momente pe care Raluca si Ionut nu le vor uita niciodata.

MENU

Back

Share to

Servicii fotograf Bucuresti ce implica sedinte foto in studio foto sau natura in Bucuresti, fotograf de nunta profesionist in Bucuresti.
Facebook Degalfoto.ro
Bucuresti | Romania | 0722 40 60 80 | contact@degalfoto.ro