Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Instantanee fotografii nunta – Ioana si Florin

.

.

.La un eveniment special din viata omului, asa cum este nunta, un fotograf profesionist de nunti

va sti mereu cum sa ii faca pe cei doi miri sa depaseasca emotiile inerente acestei zile deosebite si le va oferi astfel un serviciu ireprosabil garantat de un fotograf de nunti Bucuresti.

Pe Ioana si Florin i-am intalnit putin tematori cu privire la sedinta foto ce avea sa urmeze peste cateva luni. Dupa ce m-au contactat, ne-am vazut in  pentru a pune la punct toate detaliile si a discuta tot ceea ce vom face din acest punct de vedere.  Ca fotograf nunti Bucuresti, te intalnesti mereu cu astfel de cazuri si trebuie sa ai destula experienta sa ii linistesti pe miri, sa le spui ca totul va fi bine si sa le oferi asigurari ca ei se vor descurca de minune.

Toate cuplurile se comporta putin atipic la inceputul unei sedinte foto, pot spune din experienta mea indelungata in acest domeniu. Insa, prin fler, experienta si profesionalism, tu, ca fotograf ii poti ajuta sa lase emotiile deoparte si ii poti surprinde pe cei doi ca pe un cuplu armonios in care iubirea pluteste in jurul lor.

Ioana si Florin au ales si o locatie speciala pentru a-si crea amintiri de la nunta lor.

Sedinta foto s-a desfasurat la Hotel Continental, in Bucuresti, intr-o atmosfera eleganta, de poveste. Arhitectura acestei cladiri si aerul ei boem sunt potrivite fotografilor pentru realizarea de instantanee fotografii nunti.

A fost o sedinta pe care cu greu o voi uita, caci rar am avut prilejul sa fotografiez un cuplu de miri intr-o cladire atat de speciala. Dupa parerea mea,  un fotograf de nunta profesionist va sti cum trebuie sa se desfasoare o sedinta foto si va surprinde exact momentele care trebuie imortalizate. Insa, pentru un cuplu neobisnuit cu fotografii, in care se depaseste cu greu emotia intalnirii cu aparatul foto, acesta poate fi un impas. Revenind la Ioana si Florin, inca de la inceput am observat ca pareau foarte neincrezatori si nu-si puteau inchipui cum reusesc sa surprind fiecare moment din diverse ipostaze sau de la distanta mare.

Ii pregatisem pentru aceasta sedinta foto in urma cu ceva timp, deoarece la sedinta foto de logodna de la Sighisoara m-au ales tot pe mine sa le surprind clipele de bucurie ce aveau sa le deschida un nou drum in viata de familie. Insa acum erau din nou emotivi si timizi in fata aparatului de fotografiat. Au fost insa emotii constructive, risipite atunci cand le-am aratat fotografiile pe ecranul aparatului foto. Ceea ce a contat mult a fost faptul ca i-am abordat cu calm si cu maxima rabdare, iar rezultatul final a fost unul incredibil, rezultat vizibil si in pozele de nunta pe care am reusit sa le surprind in aceasta sedinta foto profesionista.

In cele din urma, impreuna, noi am reusit sa realizam o sedinta foto extrem de frumoasa.

Pe ei i-a bucurat foarte mult faptul ca au avut incredere in mine si au ascultat rabdatori indicatiile pe care le-am oferit. Mi-a fost destul de usor sa lucrez cu ei, deoarece au fost mereu foarte apropiati unul de altul si romantici, profitand de o sedinta foto in care ei singuri au fost personajele principale, eu fiind un fotograf nunti fericit cu intreaga situatie.

La fel cum s-au bucurat de nunta lor restransa, dar plina de voie buna, la fel s-au entuziasmat si cand au vazut pozele finale din sedinta foto realizata de mine si astfel si-au dat seama ca au facut alegerea potrivita atunci cand au ales un adevarat fotograf de nunta cu un portofoliu bogat si plin de realizari in acest domeniu.

MENU

Back

Share to