Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Nunta in Bucuresti-Rucsandra si Ionut

Ca fotograf de nunta, imi place sa lucrez cu oameni cat mai spontani si dezinvolti.

E o bucurie enorma pentru mine cand am prilejul sa fac foto nunta in Bucuresti in noi contexte, cadre si lucrand cu oameni speciali, asa cum sunt si Rucsandra si Ionut. Motivul nu are nimic de-a face cu faptul ca munca mea devine mai simpla asa, ci implica rezultatul final al muncii mele: un album foto nunta in Bucuresti cu adevarat memorabil.

Este uimitor cata delicatete si suavitate pot sa emane doi oameni care se iubesc. Daca iubirea este cea care domina in interactiunea lor, atunci, pentru orice fotograf, totul devine mult mai usor de realizat. Parca si lumina din biserica, apoi cea din restaurant comploteaza cu ei pentru a-i permite fotografului de nunta sa îi surprinda în ipostaze emotionante. Pe tot parcursul nuntii lui Ionut si a Rucsandrei, nu am putut sa nu ma gandesc la modul în care toate elementele par sa se alinieze atunci cand doi oameni care se iubesc cu adevarat decid sa îsi uneasca destinele.

Dupa cum se vede in aceasta galerie foto nunta in Bucuresti,

Rucsandra si Ionut sunt doi tineri plini de viata care au trait la maxim fiecare moment al nuntii lor. Au ras, s-au jucat, s-au distrat, au impartasit bucuria uniunii lor si cu cei invitati la nunta, iar Ionut a ridicat-o pe Rucsandra în brate de nenumarate ori fara sa se sinchiseasca de rochia ei lunga si destul de grea.

Ei au stiut de la început ca perfectiunea sta în detalii si în gesturile cele mai spontane, asa ca mi-au urmat sfatul si au fost naturali în fata aparatului foto. Trandafirii albi din buchetul miresei s-au potrivit foarte bine cu machiajul ei feminin si delicat. Ionut nu a putut sa îsi ia ochii de la ea nici macar la restaurant, atunci cand cand invitatii îi înconjurau din toate partile.

A fost o petrecere superba, plina de voie buna, cu muzica bine aleasa si un decor pe masura. Pot spune ca m-am distrat de minune alaturi de ei. Cred ca de aceea mesajul principal pe care îl transmite fiecare fotografie este ca Rucsandra si Ionut nu îsi doreau decat sa fie împreuna, în lumea lor, acolo unde sa se bucure din plin de fiecare moment.

 

MENU

Back

Share to