Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Portofoliu fotograf nunta din Bucuresti – Madalina si Bogdan

Orice fotograf de nunti vrea sa aiba un portofoliu in ceea ce priveste serviciul de fotograf nunta din Bucuresti

cat mai bogat si diversificat in care viitorii clienti sa poata vedea ce poate realiza el ca profesionist in domeniu. Atunci cand merge cu mirii la sedinta foto de nunta in Bucuresti, fotograful trebuie sa reflecte in ceea ce face nu doar frumusetile orasului, ci si emotiile fiecarui cuplu fotografiat si splendoarea momentelor petrecute la fiecare eveniment de acest tip.

Sunt mai mult decat multumit de rezultatul acestei sedinte foto cu Madalina si Bogdan, si va învit sa „rasfoiti” acest album ce face parte dintr-un vast portofoliu alcatuit de mine. Toate criteriile mentionate au fost îndeplinite perfect în timpul nuntii Madalinei si a lui Bodgan: Palatul Ştirbei s-a dovedit a fi o locatie extraordinara, iar ziua de vara, desi fierbinte, a asigurat o lumina perfecta pentru aparatul foto, iar cuplul s-a simtit minunat.

Madalina si Bogdan emana echilibrul perfect atunci cand sunt împreuna.

Modesti, sensibili si jucausi, cei doi tineri mi-au oferit prilejul de a lucra usor si eficient cu ei. Nu a fost nevoie sa le dau prea multe indicatii, iar ei nu au ezitat sa vina cu idei noi pentru diverse cadre.

Pentru mine a fost o reala placere sa ma joc cu aparatul, cu lumina si formele din jur, sa fac cateva fotografii conceptuale cu rochia de mireasa si verighetele. Am putut astfel sa încerc sa surprind prospetimea naturii si puritatea luminii care îi învaluia pe cei doi miri din toate partile. Pot spune ca am realizat o sedinta foto de nunta demna de un portofoliu fotograf nunta in Bucuresti din Bucuresti.

Sedinta foto cu Madalina si Bogdan, o adevarata simfonie a culorilor

Verdele intens al copacilor si albastrul senin al cerului s-au potrivit perfect cu florile în culori vii din buchetul miresei. Absolut totul a fost în armonie, si cred ca albumul final subliniaza acest lucru. Toate pozele au fost realizate foarte usor, deoarece cu astfel de oameni este mereu o placere sa colaborezi.

Pana la urma, un portofoliu fotograf nunta in Bucuresti este compus nu doar din sedinte foto, ci din suflete si din emotii reflectate de fiecare om in parte. Toate aceste poze pe care le puteti vedea reflecta frumuseeta unor suflete invaluite de dragoste in ziua nuntii lor.

Familia si prietenii s-au dovedit a fi la fel de entuziasmati ca si mirii, si a fost o placere sa lucrez cu toata lumea. Pot spune cu toata convingerea ca nunta Madalinei si a lui Bogdan a fost un succes, lucru care transpare cu usurinta din fotografiile obtinute.

MENU

Back

Share to