Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Pret fotograf nunta Bucuresti- nunta Laura si Petru

.

.

.

Aceasta sedinta foto a durat aproximativ 3 ore si ai putea spune ca o astfel de sedinta foto ar avea pret pe masura.

Nu despre asta a fost vorba aici pentur ca nu a fost cazul. A fost cea mai lunga sedinta foto, a durat aproximativ 3 ore, intr-adevar, dar nimeni nu s-a gandit la altceva decat la frumusetea acelor momente.

Sedinta foto cu Laura si Petru a fost continuarea unei povesti superbe începute cu o sedinta foto de logodna in prealabil. Trebuie sa amintesc si faptul ca nu au fost atat de interesati de subiectul “pret fotograf nunta Bucuresti”, asa cum sunt mirii in general. Dragostea Laurei pentru culori vii a fost evidenta si de data aceasta, buchetul ei incredibil de colorat fiind pe masura rochiei pe care o purtase cu ceva timp în urma pentru sedinta din parc.

Pentru ca deja ne cunosteam, ei au fost mult mai calmi si mai adaptabili la sedinta foto de nunta.

La Petru si Laura totul denota romantism si sensibilitate. Aveau nevoie de un fotograf profesionist de nunta care sa fie alaturi de ei pana la capat pentru a surprinde cele mai reprezentative momente ale iubirii lor. Ma bucur nespus ca m-au ales pe mine.

Atunci cand ne-am vazut pentru prima data, am trecut rapid peste discutiile referitoare la pret, ei fiind mult mai interesati de calitate. Timiditatea si emotiile înca se citeau în ochii lor atunci cand se pregateau pentru marele eveniment. Au dorit sa gaseasca un fotograf care sa le puna in valoare, prin intermediul fotografiilor, personalitatea si pasiunea unuia pentru celalalt.

Fotografiile din timpul machiajului miresei spun totul. În ochii ei se poate citi nerabdarea, dar si fericirea nespusa de a deveni sotia lui Petru. Dupa ceremonia religioasa, ne-am retras din nou într-un colt de natura pentru sedinta foto cu cei doi miri. E clar ca Laura si Petru adora sa fie înconjurati de mult verde, de albastrul cerului si de flori în culori cat mai variate.

Orice fotograf de nunta apreciaza astfel de sedinte foto, deoarece aglomeratia orasului permite rar astfel de dichisuri,

iar mirii aleg foarte greu o locatie naturala, plina de flori, plante si copaci. Pentru ei, aceasta a fost alegerea ideala pentru ca natura proaspata din jurul lor nu a facut decat sa le accentueze bucuria de a fi împreuna.

Pentru ca, asa cum am mentionat, îi cunosteam deja foarte bine de la sedinta foto de logodna si fiind un fotograf de nunta din Bucuresti care adora natura, fotografiile lor de nunta au iesit absolut perfecte. In plus, la cel mai bun pret fotograf nunta Bucuresti, le-am creat amintiri de neuitat de la nunta lor.

Laura si Petru sunt doi tineri sensibili. Numai un fotograf de nunta profesionist care îi întelege poate face în asa fel încat aceasta sensibilitate a mirilor sa se transmita fotografiilor si sa se vada in albumul final. Sa fiu alaturi de ei în timpul a doua evenimente cu adevarat importante a fost un privilegiu pentru mine.

MENU

Back

Share to