Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinta foto dupa cununie civila cu Radu si Adelina

Pentru Radu si Adelina, sedinta foto dupa cununia civila a fost foarte relaxanta si naturala.

Cei doi cautau de ceva vreme un fotograf cununie civila Bucuresti pentru nunta lor care se apropia vertiginos. Isi doreau sa organizam aceasta sedinta in parcul Cismigiu din Bucuresti, iar rezultatul se poate vedea imediat din fotografiile realizate in mijlocul naturii si, in acelasi timp, in mijlocul Bucurestiului. O sedinta de cuplu este foarte reusita atunci cand exista o comunicare foarte buna intre fotograf si cei care ii solicita serviciile.

Sunt adesea chemat ca fotograf unui civila Bucuresti de catre cupluri care or sa pastreze o amintire din relatia lor inainte de casatorie.

Aceste sedinte foto sunt diferite de sedintele foto de nunta. In ziua nuntii, cuplurile nu reusesc sa se concentreze atat de mult inca de la inceput deoarece exista presiunea timpului, nunta presupunand multe momente organizatorice care trebuie duse la bun sfarsit.

Radu si Adelina sunt doi tineri pe care i-am admirat pentru modul in care ei au reusit sa isi mentina aprinsa flacara iubirii in cuplu si sa fie cat mai naturali in fata obiectivului aparatului de fotografiat.

Mergand agale pe aleile parcului, Radu si Adelina si-au deschis inima si-au depanat amintiri din relatia lor, din vremea in care veneau aici ca studenti si vorbeau ore in sir pe o banca de pe malul lacului. Au spus glume, au povestit cat de furmoasa le-a fost studentia, ba chiar mi-au povestit cum s-au cunoscut.

De la nunta s-a scurs putin timp si am avut ocazia sa vorbesc cu ei din nou atunci cand me-am vazut pentru a le oferi filmarea si toate pozele. Cam o ora nu am putut sa ii deranjez pentru ca erau pur si simplu absorbiti de ceea ce vedeau in poze. Au vrut sa le vada imediat pe toate, atat de nerabdatori erau. M-am bucurat mult sa ii revad si sa mai stau la taclale cu ei despre nunta si planuri de viitor. Pot spune ca totul suna bine

@dealingavrila

MENU

Back

Share to

Daca ai nevoie de serviciile unui fotograf profesionist Bucuresti ce implica sedinte foto in studio foto Bucuresti sau de un fotograf de nunta profesionist in Bucuresti
Facebook Degalfoto.ro
Bucuresti | Romania | 0722 40 60 80 | contact@degalfoto.ro