Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinta foto dupa nunta – Raluca si Catalin

Sedinta foto dupa nunta sau after wedding, este asemenea unei scurte introduceri la luna de miere.

Multi oameni ma intreaba adesea cand ar fi bine sa faca sedinta foto after wedding, unde sa mearga, pe cine sa ia cu ei etc.

Unii dintre ei imi marturisesc ca aceasta organizare a unei sedinte foto, video le da mari batai de cap, ca sa nu mai vorbim de unele orgolii ce sunt la mijloc (de ce nu iei pe cutare la sedinta foto de nunta, de ce nu faci acolo, de ce nu vin si socrii….). Ca sa aleg o solutie foarte buna si radicala, eu le propun o evadare in natura, departe de agitatia orasului si de civilizatie.

Vom fi doar noi si aparatul de fotografiat si nimic nu ne va deranja.

Asa am procedat si in acest caz, cu aceasta sedinta foto dupa nunta. Am mers intr-un loc mirific, una dintre cele mai bune locatii sedinta foto after wedding. Pot sa spun ca am impuscat doi iepuri dintr-un foc: le-am oferit celor doi proaspat casatoriti o sedinta foto de neuitat si am avut toti parte de o iesire in natura asa cum nu speram sa avem.
Satul Pestera este doar la cateva zeci de minute de mers cu masina de vestita statiune turistica Bran. Este inconjurat de pasuni domoale si munti pietrosi si inalti (in zona este Parcul National Piatra Craiului), iar o simpla vizita aici tinde sa se lungeasca intr-un adevarat concediu, caci nu-ti mai vine sa pleci din zona. Ceea ce a iesit poate fi vazut in fotografiile postate de mine aici.

Scopul unei sedinte foto, video dupa nunta

O sedinta foto dupa nunta dureaza, in general, mai mult decat sedinta foto de nunta. Acolo, alaturi de un fotograf si cameraman nunta, cei doi soti se pot desfasura in voie, intr-un cadru superb ales de ei. Acest tip de sedinta foto este diferit de celebra sedinta ce are loc tot dupa nunta, denumita Trash the Dress. In cazul celei de dupa nunta, mireasa nu mai poarta rochia de mireasa, iar vestimentatia celor doi soti este mai lejera, dar totusi eleganta.

O filmare si fotografie nunta facuta cu ocazia marelui eveniment se desfasoara, in mod invariabil, contracronometru. Insa, sedinta foto dupa nunta este mult mai lejera, nu e presat de timp sau de alti factori care ii pot stresa pe cei doi miri la nunta lor. La final, aceste imagini video nunta si fotografiile surprinse de un cameraman nunta Bucuresti vor alcatui un tot unitar cu cele din ziua evenimentului, spunand impreuna cea mai frumoasa poveste de dragoste. O sedinta foto dupa nunta nu e facuta dupa un scenariu prestabilit, caci e mult loc de improvizatie si idei noi care ne vin pe parcursul ei.

MENU

Back

Share to