Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinta foto mire si mireasa – Ioana si Vlad

.

.

.

Ideea pe care m-am bazat in aceasta sedinta foto mire si mireasa in Târgoviste este cu totul speciala.

Am vrut sa arat cu adevarat ce inseamna sa fii un fotograf de nunta profesionist, bazandu-ma pe experienta mea de peste 10 ani in domeniu si impartasind ideea conform careia “un fotograf de nunta profesionist trebuie sa stie sa surprinda într-o sedinta foto mire si mireasa exact atmosfera si sentimentul pe care mirii vor sa le transmita”, asa cum imi spunea mentorul meu in domeniul fotografiei profesioniste cu ceva timp in urma.

Fie ca esti un fotograf de nunta din Bucuresti, fie ca iti desfasori activitatea in orice alt oras, respectarea acestei idei ar trebui sa fie principala ta grija.

Acest lucru este posibil doar daca stii sa îmbini si sa armonizezi locatia, decorul si momentul zilei cu fericirea de pe chipurile celor doi miri.

Doi tineri îndragostiti de istorie, cladiri vechi, de povestile pe care le spune fiecare caramida – acestia sunt Ioana si Vlad. Doi romantici care adora sa se retraga în lumea lor unica, fermecatoare, în care au ochi numai unul pentru celalalt si pot lucra împreuna la îndeplinirea celor mai îndraznete vise.

Ioana si Vlad si-au dorit un fotograf de nunta care sa înteleaga viziunea lor si sa le ofere cea mai frumoasa sedinta foto mire si mireasa in Targoviste, un oras istoric superb. Au ales un fotograf de nunta din Bucuresti pentru a le realiza albumul foto, deoarece au perceput acest lucru ca pe o provocare. Dorind sa le ofer satisfactie, m-am folosit de tot ce am avut la dispozitie pentru a da fotografiilor aura de romantism pe care mirii si-o doreau atat de mult.

Ioana si Vlad, doi indragostiti ce iubesc istoria si natura

Lumina calda a apusului, cerul presarat cu nori ici si colo, verdele aprins al naturii, aspectul deosebit al Cetatii Domnesti de la Targoviste. Aceasta colaborare mi-a testat spontaneitatea, insa, fiind un fotograf de nunta cu adevarat profesionist am facut fata oricarei provocari si le-am oferit o sedinta foto mire si mireasa care le va aduce aminte intotdeauna de ziua minunata in care si-au unit destinele si de cetatea falnica ce le-a stat ca martor iubirii lor fara de sfarsit.

Absolut totul s-a pliat perfect pe caracterul Ioanei si al lui Vlad.

Au vrut sa fie la înaltime, acolo unde vantul putea sa se joace liber în voalul miresei, asa ca le-am sugerat o sedinta foto nunta într-un turn incarcat de istorie si pe un acoperis, mult deasupra orasului.

Se spune ca mireasa este regina pentru o zi pe parcursul marelui eveniment. Ei bine, Ioana a aratat si s-a comportat exact ca o regina în timpul sedintei foto mire si mireasa, iar Vlad s-a dovedit a fi regele perfect. In timpul sedinte foto nunta, ma si gandeam ca ei sunt asemenea unor monarhi, acolo in Targoviste, fosta capitala istorica a tarii noastre si resedinta domneasca. Oricine se va uita la albumul lor foto va vedea ca ei formeaza un cuplu perfect si isi va da seama ca tocmai a rasfoit un album de nunta ce contine cea mai frumoasa sedinta foto facuta de mine in Targoviste.

 

MENU

Back

Share to