Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinta foto nunta in Bucuresti-Silvia si Cosmin

Dupa cum se vede in aceasta sedinta foto nunta in Bucuresti,

prinsi în lumea lor, cu gandul la viata noua ce îi asteapta, mirele si mireasa sunt o frumoasa si sugestiva ipostaza pentru ochiul format al unui fotograf de nunta profesionist.

El trebuie sa gaseasca lumina perfecta la o sedinta foto nunta in Bucuresti, unghiul cel mai avantajos, dar si momentul ideal pentru a prinde toate emotiile care danseaza pe chipurile celor doi îndragostiti. Uneori e greu, alteori e mai usor, insa e foarte important sa stii cum sa anticipezi ceea ce urmeaza, sa stii cum sa urmaresti aceste emotii pentru a le putea aduce si in pozele surprinse de tine.

Personal, îmi place sa privesc fiecare eveniment ca pe o noua provocare.

Ma face sa dau tot ce am mai bun. Sunt cu atat mai încantat cand am de-a face cu o nunta nonconformista care promite sa îmi puna la încercare creativitatea si imaginatia.

Silvia si Cosmin sunt doi oameni cu totul extraordinari. Şi-au dorit ca nunta lor sa fie cat mai diferita si iesita din tipar, asa ca au organizat un eveniment plin de simplitate si originalitate. M-am bucurat ca, in sfarsit, aveam sa fiu martorul unei nunti originale, iar sedinta foto urma sa fie si ea iesita din tipar, bineinteles.

Decorul, rochia miresei, buchetul ei, precum si cununa ei de flori au contribuit la realizarea unei sedinte foto deosebite si unice.

Naturaletea si dezinvoltura celor doi au facut ca sedinta foto nunta in Bucuresti sa fie una extrem se usoara.

Imediat ce faceam o fotografie, îmi dadeam seama ca exprima perfect starea de spirit a Silviei si a lui Cosmin. Nu a trebuit decat sa tin pasul cu ei, pentru ca amandoi erau hotarati sa se bucure de nunta lor la maxim. Nu era nicio urma de formalitate sau crispare in gesturile lor, totul curgea natural in fiecare ipostaza a sedintei foto.

Albumul foto de la sedinta foto nunta in Bucuresti cu Silvia si Cosmin arata cat de naturale si spontane pot iesi fotografiile atunci cand mirele si mireasa aleg sa ignore fotograful si sa se concentreze doar asupra momentelor unice petrecute împreuna. Cand vor rasfoi albumul dupa ani si ani, vor simti viata si pasiunea transmise de fiecare fotografie în parte. Nu in ultimul rand, Silvia si Cosmin au multe motive de mandrie, caci au au ales foarte bine totul la nunta lor.

MENU

Back

Share to