Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinte foto nunta – Anca si Silviu

Anca si Silviu m-au invitat sa fiu alaturi de ei la nunta lor si sa asigur alaturi de colegul meu serviciul de foto video nunta.

A fost o zi lunga, presarata cu multe momente de emotie profunda, in special in timpul ceremoniei religioase de la Biserica Nasterea Maicii Domnului din Bucuresti. Ne-am bucurat de o ceremonie religioasa tinuta ca la carte, cu toate momentele ceremoniale incluse. Puteam citi pe chipurile parintilor lor emotia deosebita a acestei zile atat de asteptate de toti.

Am ales ca locatie pentru sedinta foto nunta Gradina Botanica.

Am mers impreuna la o plimbare relaxanta prin natura precum la alte sedinte foto nunta, fara sa regizam neaparat ceva anume, iar totul a iesit exact asa cum ne doream. Eram in inima orasului, insa ne aflam intr-un cadru plin de verdeata si frumusete naturala, inconjurati de flori si natura. Alegerea unui parc pentru sedinta foto este mereu o idee plina de inspiratie deoarece aici se simt mirii cel mai bine, retraindu-si clipele de romantism din povestea lor de dragoste.

Anca si Silviu mi-au marturisit ca le place foarte mult sa iasa in natura si sa se bucure de frumusetea ei. Avem atat de multe locuri frumoase in Bucuresti, un oras ce ascunde multe peisaje urbane ce asteapta sa fie descoperite.

Nu este nevoie sa mergi la sute de kilometri departare pentru a avea parte de o sedinta foto video nunta de calitate.

Bucurestiul este un oras cu un potential urias, un oras in care au mai ramas locuri speciale ce merita folosite pentru sedinte foto nunta in Bucuresti. Suntem martorii schimbarilor ce au loc si aici, iar in viitor s-ar putea sa nu mai avem prilejul sa admiram astfel de locuri. Tinand cont de cat de bine ne-am simtit impreuna la aceasta sedinta foto, simteam ca am iesit la un picnic alaturi de prieteni dragi, nu aveam nicio clipa impresia ca sunt acolo la o sedinta foto de nunta.

La finalul sedintei foto, cei doi miri mi-au povestit ca sunt foarte bucurosi ca astfel au putut pastra amintirea vie a acestei zile prin intermediul unor cadre superbe pe care le-am surprins. Cu Anca si Silviu am pastrat legatura de atunci si ne mai vedem din cand in cand la o cafea. Glumesc mereu cu ei si le spun ca mi-e dor sa fotografiez un botez. Sau poate chiar mai multe.

MENU

Back

Share to