Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Fotograf trash the dress Bucuresti – Mihaela si Gabriel

 

Ocazia de a face o sedinta foto trash the dress cu un fotograf Bucuresti trebuie sa fie o bucurie atat pentru voi cat si pentru un fotograf de nunta.

In calitate de fotograf nunta, imi place sa merg alaturi de miri in locuri superbe si sa facem fotografii fara nici o retinere in a „distruge” rochia miresei. Desi este greu de imaginat de ce o mireasa ar dori sa murdareasca cea mai importanta rochie din viata ei sau chiar sa o distruga, acest lucru se intampla totusi destul de frecvent.

Ce doi miri din acest album foto m-au invitat in Grecia pentru aceasta sedinta foto minunata.

Grecia este o locatie des aleasa pentru o sedinta trash the dress. De-a lungul timpului, m-am intrebat mereu de ce miresele aleg aceasta varianta de a imortaliza rochia lor in astfel de ipostaze dezinhibate si libere.

O explicatie ar fi aceea ca dupa petrecerea de nunta si toate formalitatile pe care le indeplinesc in acea zi, ele simt nevoia de a-si dezlantui creativitatea, atunci cand nu mai conteaza atat de mult coafura de nunta sau ipostazele in care trebuie sa fie surprinse pentru ca albumul foto sa iasa perfect.
In aceasta sedinta foto din Grecia, soarele dogoritor al tarii si clima perfecta ne-au prilejuit poze cu adevarat memorabile. Grecia are un farmec al ei, acolo unde mereu te simti ca in vacanta, rasfatat de frumusetea peisajului si de caldura acestei tari. Cuplul din imagini mi-a prilejuit, de asemenea, una dintre cele mai frumoase locatii foto nunta Bucuresti. Au ales foarte bine locul in care am facut sedinta foto de nunta in Romania, inclusiv salonul de evenimente in care a fost organizata petrecerea fiind unul la cele mai inalte standarde.

Revenind la sedinta sedinta foto trash the dress din Grecia,

nu am mers acolo cu o echipa de fotografi, videografi si cameramani pentru a putea surprinde cat mai bine unicitatea acestui moment deosebit. Intregul timp a fost rezervat pentru aceasta sedinta foto. Nimeni nu s-a grabit, nu eram presati de ora pentru a ne intoarce la vreo petrecere si nimeni nu ne sacaia sa terminam mai repede ca ne asteptau piscoturile si sampania la petrecere.
Astfel, mireasa a putut purta rochia in moduri neconventionale si neasteptate, s-a putut bucura de ea asa cum a dorit, iar mirele a fost si el extrem de entuziast si bucuros sa participe la acest adevarat ritual de descatusare a energiilor post-nunta.
Poate ca acest ritual vine si dintr-o superstitie veche conform careia rochia de mireasa nu ar trebui sa fie purtata dupa aceea de nimeni altcineva in afara de mireasa pentru care a fost cumparata. Oricum ar fi, sedinta foto trash the dress este mereu binevenita si reprezinta o ocazie frumoasa de a oferi miresei o sedinta foto pe placul ei. Pentru fotografi, sedinta foto trash the dress este un prilej perfect pentru a-si exersa creativitatea si a o duce la cele mai inalte cote.

MENU

Back

Share to