Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Pachete fotograf nunta Bucuresti

Acestea sunt  pachetele principale  pe care le ofer pentru serviciile de fotograf nunta Bucuresti.  

Daca esti în cautare de pachete foto video nunta in Bucuresti, ai ajuns pe pagina potrivita.

Te invit sa le studiezi cu atentie si sa vizitezi galeriile de pe site pentru a-ti face o idee despre modul în care as putea surprinde ziua nuntii tale. Fiecare nunta este organizata diferit si de aceea este important sa iei în considerare programul deja stabilit, locatiile, precum si momentele cele mai deosebite pe care le doresti imortalizate.

Nu uita ca aceste pachete pot fi personalizate în functie de viziunea ta. În momentul în care ma contactezi si stabilim o întalnire, tot ce trebuie sa faci este sa îmi mentionezi serviciile de care ai nevoie, si putem discuta pentru a alege împreuna cel mai potrivit pachet pentru tine.

                       

pachet fotografie start

Pachet Foto Start

1.      Prezenta fotografului pe toata durata evenimentului incepand cu pregatirile.

2.      Slideshow ce cuprinde 150 fotografii cu momentele principale ale evenimentului.

3.      Un album foto 20/40 cu 10 de file.

 

* Optional, putem oferi la cerere un pachet foto-video si un al doilea fotograf.

pachet fotografie clasic

Pachet Foto Clasic

1.      Sedinta foto de Logodna sau Trash the Dress.

2.      Cununia civila si o sedinta foto dupa aceasta, in cazul in care aceasta se desfasoara in alta zi decat ziua nuntii.

3.      Prezenta fotografului pe toata durata evenimentului incepand cu pregatirile.

4.      Slideshow ce cuprinde 200 de fotografii cu momentele principale ale evenimentului.

5.      Un album foto 20/40 cu 10 de file.

* Optional, putem oferi la cerere un pachet foto-video si un al doilea fotograf.

pachet foto maxi

Pachet Foto Maxi

1.      Sedinta foto de logodna.

2.      Cununia civila si o sedinta foto dupa aceasta, in cazul in care aceasta se desfasoara in alta zi decat ziua nuntii.

2.      Prezenta fotografului pe toata durata evenimentului incepand cu pregatirile.

3.      Sedinta foto Trash the Dress.

4.      Slide show ce cuprinde 250 fotografii cu momentele principale ale evenimentului.

5.      Doua albume foto 20/40 cu 10 de file.

* Optional, putem oferi la cerere un pachet foto-video si un al doilea fotograf.

O buna colaborare in ceea ce priveste fotografia de nunta se bazeaza pe comunicare si lucru în echipa, asa ca te rog sa vii cu propriile idei si sugestii.

Numai lucrand împreuna vom putea planifica sedinte foto unice în locatii care sa se potriveasca perfect personalitatii mirelui si a miresei. Un fotograf de nunta profesionist este în primul rand flexibil. Indiferent daca vei avea o nunta traditionala sau una mai deosebita si neconventionala, eu voi fi acolo pe tot parcursul pregatirilor si al evenimentului pentru a ma asigura ca totul va fi capturat în cele mai calitative si originale fotografii. Un lucru e sigur: peste ani, fiecare fotografie te va duce complet în acel moment din timp si te va lasa sa experimentezi din nou tot ce ai trait atunci.

Un fotograf profesionist de nunta nu va trece cu vederea pregatirea miresei

Pregatirea miresei si a mirelui marcheaza începutul nuntii. Adesea, oamenii trec cu vederea acest moment important, punand accentul pe ceremonia religioasa și petrecerea de la restaurant. Un fotograf de nunta profesionist, însa, nu îl va ignora deoarece el știe ca gatitul miresei ofera cea mai buna oportunitate pentru a surprinde accesoriile, rochia, pantofii, și costumul mirelui. Un album foto de nunta reușit va începe mereu de acolo. Machiatul și coafatul miresei pot dura destul de mult, ceea ce înseamna ca fotograful va avea timp și liniște pentru a se concentra asupra unor fotografii conceptuale în care vor aparea, în primul rand, verighetele și bijuteriile miresei.

Aceste detalii sunt importante pentru ca ele sunt cele care poarta cea mai mare încarcatura emoționala. Peste ani, cand cei doi se vor uita la fotografii, își vor aminti de grija cu care și-au ales accesoriile astfel încat buchetul miresei sa se asorteze cu cravata mirelui, și de cum machiajul a fost realizat în așa fel încat sa complimenteze rochia și sa scoata în evidența trasaturile frumoase ale miresei.

Pentru ca fotografiile de nunta sa se transforme în arta care va purta amintirile mirilor, organizarea este foarte importanta.

Tot stresul din ziua nuntii va fi uitat pentru ca fotograful a stiut cum sa îl înlature și cum sa surprinda doar lucrurile care conteaza. Programul trebuie stabilit cu suficient timp înainte și trebuie gandit astfel încat sa ofere fotografului timpul și spațiul de care are nevoie.

Serviciile mele sunt personalizate si adaptate în functie de preferintele tale. Pentru mai multe detalii în acest sens, te rog sa ma contactezi.

@alin_g_g

MENU

Back

Share to

Daca ai nevoie de serviciile unui fotograf profesionist Bucuresti ce implica sedinte foto in studio foto Bucuresti sau de un fotograf de nunta profesionist in Bucuresti
Facebook Degalfoto.ro
Bucuresti | Romania | 0722 40 60 80 | contact@degalfoto.ro