Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinta foto cuplu cu un fotograf nunta

De ce aveti nevoie de un fotograf nunta cu experienta in astfel de sedinte?

De multi ani, organizez sedinte foto cuplu Bucuresti in cele mai frumoase locatii din Bucuresti si din imprejurimi. Capitala tarii noastre are multe locuri frumoase ce merita sa fie prezentate si altora. O sedinta foto de cuplu este diferita de cea de la nunta. Aici, cei doi indragostiti (care probabil se pregatesc de nunta in viitorul apropiat) sunt mult mai relaxati, au naturalete in gesturi si isi arata dragostea unul fata de altul in fiecare ipostaza.

Vestimentatia lor este mai lejera, atitudinea este pozitiva, nu exista rude, copii sau parinti pe capul lor! Trebuie sa recunosc: fotografia de logodna este una dintre cele mai frumoase tipuri de sedinte foto pe care le fac de multi ani. Anii premergatori intemeierii unei familii sunt cei mai frumosi. Nu spun ca familia nu este ceva special, insa atunci tindem sa acordam grija excesiva copiilor si ne ignoram pe noi.

De ce aleg oamenii sa faca o sedinta foto de cuplu sau de logodna?

Cei doi indragostiti ce vor sa aiba amintiri de cuplu atunci cand opteaza pentru o sedinta foto cuplu Bucuresti stiu ca nu vor mai putea readuce mai tarziu farmecul clipelor de inceput. Ei vor sa pastreze acele momente pentru totdeauna. Impreuna cu cei doi tineri, stabilim ce oras si loc alegem pentru sedinta lor foto.

Eu fac unele sugestii sau mergem inca de la inceput pe ceea ce ei isi doresc neaparat. Experienta acumulata in domeniu ma ajuta sa gasesc o solutie buna la orice problema, chiar si atunci cand ne confruntam cu surprize pe care nu ni le dorim: fenomene meteo neprevazute, locuri mai putin atractive, haine patate sau rupte din diverse cauze, accidente etc.

Am devenit unul dintre cei mai respectati si solicitati fotografi de logodna deoarece stiu sa ii ascult si pe cei de langa mine. Nu vin cu idei preconcepute si tin cont de sugestiile si principiile celor pentru care lucrez. Iar rezultatul este unul spectaculos. Si, cine, stie, poate ma vor chema sa ii ajut si ca fotograf nunta Bucuresti. Am toate sansele!

Cabina foto Bucuresti
Cum sa alege fotograful de nunta?

MENU

Back

Share to