bucuresti

Locatie fotografiere cupluri

Pentru mine a fost un privilegiu să lucrez cu un asemenea cuplu intr-o locatie de fotografiere cupluri precum Bucurestiul. Inaintea nuntii, Alexandra si Daniel au constientizat necesitatea realizarii unei sedinte foto cuplu in Bucuresti. Un fotograf de nunta cunoaste importanta unei sedinte foto de cuplu asa ca o sedinta inainte de nunta este binevenita. Ce a inclus? O surpriza, o plimbare lunga pe Calea Victoriei, si o serie de fotografii spontane. Surprinsi prin vitrine de magazin, de pe cealalta parte a strazii, in timp ce isi soptesc secrete si se plimba printre porumbei, Alexandra si Daniel debordeaza de fericire.

unde gasim

Locatii pentru sedinte

Ideea lor a fost ca fotograful sa ii urmareasca de la distanta si sa ii surprinda in ipostaze cat mai naturale si mai relaxate. Rezultatul este un album foto de logodna vioi si creativ. Experienta a fost una foarte diferita de o sedinta foto programata si organizata in detaliu, desi s-au stabilit anumite lucruri inainte pentru a ne asigura ca totul va decurge bine.

pregatirile-importante

La realizarea de sesiuni foto

Vremea a fost de parte indragostitilor: o zi insorita si copaci plini de nuante de verde si galben. Trandafirul pe care Daniel i l-a oferit Alexandrei a adus un zambet si mai larg pe chipul ei. Cei doi se potrivesc atat de bine incat s-au asortat perfect pentru aceasta sedinta foto. Culorile, outfit-ul casual, privirile pline de iubire pe care le schimbau – totul a contribuit la crearea unei atmosfere calde si relaxate. A fost o placere sa lucrez cu Alexandra si Daniel. Sedinta lor foto de logodna a fost placuta, interesanta, si plina de surprize. Naturaletea si spontaneitatea sunt doua calitati care nu pot da gres atunci cand vine vorba de fotografie.