Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinta foto cuplu si logodna in Bucuresti-Miruna si Florin

O sedinta foto cuplu in Bucuresti absolut perfecta!

Am fost solicitat sa insotesc doi tineri frumosi la o sedinta foto cuplu Bucuresti. As vrea sa va spun cateva cuvinte despre acesta frumoasa zi din viata minunatului cuplu format din Miruna si Florin. Am ales impreuna cadrul natural din Bucuresti, acordand atentie naturaletei si bunei-dispozitii a celor doi viitori soti in cadrul acestei sedintei foto de logodna premergatoare nuntii.

Miruna si Florin au fost relaxati la aceasta sedinta foto logodna in Bucuresti, iar inainte de inceperea ei, am stabilit ceea ce ei isi doreau sa evidentieze in fotografiile facute de mine. Au ales sa faca sedinta foto cu un fotograf logodna, cu ceva timp inainte de ceremonia religioasa. Stresul si oboseala pe care mirii le resimt in ziua nuntii, atunci cand ambele ceremonii sunt programate la doar cateva ore distanta, pot afecta destul de mult naturaletea si destinderea lor.

Cum spun eu o poveste in imagini, ca fotograf de cuplu sau logodna.

Sunt convins ca multi miri vor sa “rezolve” totul intr-o singura zi, astfel incat sa nu se organizeze in doua ocazii diferite cu toate pregatirile necesare. In general, eu ii sfatuiesc sa programeze ceremonia de la primarie la o alta data. Astfel, putem organiza mult mai bine o sedinta foto de logodna, fara a ne grabi absolut deloc, deoarece timpul nu ne preseaza.

Am ales sa prezint povestea de dragoste a celor doi miri in tonuri de culoare ce proiecteaza totul intr-o alta dimensiune. Intreaga “poveste foto” spusa de mine cu ajutorul lor trece dincolo de realitatea cotidiana si ii prezinta pe Miruna si Florin in propria lume, intorcandu-se cu imaginatia la primele zile ale minunatei lor povesti de dragoste.

Amintirile din ziua nuntii-nunta Ancuta si Victor
Fotograf pentru botez in Bucuresti

@dealingavrila

MENU

Back
error: Content is protected !!

Share to

Servicii fotograf Bucuresti ce implica sedinte foto in studio foto sau natura in Bucuresti, fotograf de nunta profesionist in Bucuresti.
Facebook Degalfoto.ro
Bucuresti | Romania | 0722 40 60 80 | contact@degalfoto.ro