Poze profesionale copii, Leslie

Inainte de a realiza poze profesionale copii propun sa discutam despre cum se organizeaza o sedinta. Vom vorbi despre locatie, personalitatea copiilor, si despre ceea ce îti doresti ca aceste fotografii sa transmita. Numai lucrând împreuna vom putea obtine rezultatul pe care îl vizualizezi. Dacă doreşti să organizezi o şedinţa cu un fotograf copii in Bucuresti, îţi stau la dispoziţie. Ochi mari, albaştri şi curioşi, zâmbet sincer şi larg… este imposibil să nu fii fermecat de aceste două fetiţe extraordinare. Fără îndoială, aceasta a fost una dintre şedinţele mele foto preferate. Am avut ocazia de a încerca nişte cadre interesante, de a mă juca puţin cu lumina, şi de a face nuanţele calde ale zilei de vară să se reflecte într-un mod unic în ochii copiilor.

Pozele cu copii, amintiri peste ani

Pentru un copil nu exista cadou mai frumos din partea parintilor decât un album ce sa cuprinda si pozele de la botez, realizat in urma unei sedinte cu un fotograf copii, care sa îi transporte înapoi în copilarie. Atât de multe amintiri se pierd pe drum sau se alterează de-a lungul anilor, şi este păcat ca acelaşi lucru să se întâmple cu momentele de fericire pură din primii ani de viaţă. În ziua de azi, părinţii îşi fotografiază copiii în fiecare zi. Indiferent de ceea ce fac micuţii, adulţilor din jur li se pare special şi demn de imortalizat. 

Fotograf profesionist copii

Totuşi, o şedinţă foto copii poate fi alegerea perfectă atunci când e vorba de un eveniment mai deosebit, deoarece un fotograf profesionist va şti să surprindă toate acele detalii care contribuie la tranformarea unui album foto într-o adevărată maşină a timpului.