Sedinte foto portret, modele in Bucuresti

Scopul fotografiei de portret este unul foarte profund: acela de a transmite starea si personalitatea celui fotografiat. Daca îti doresti o astfel de sedinta, e bine sa apelezi la un fotograf ce realizeaza sedinte foto portret, modele si care stie cum trebuie sa se joace cu lumina de afara cat si cea din studio pentru a realiza fotografii pe placul tau.

Sedinta portrete si fotomodele in studio

Lumina, compozitia sunt foarte importante atunci cand este vorba despre realizarea shooting foto. Acestea sunt elementele care pot face pozele atragatoare, sau care o pot încarca în asemenea masura cu detalii, încat atentia privitorului va fi complet distrasa de la model. Prin urmare, fotografia de portret, moda presupune un studiu al trasaturilor individuale ale persoanei care urmeaza sa fie fotografiata si a spatiului în care va avea loc sedinta. Rezultatul trebuie sa fie un echilibru perfect între acestea doua, un echilibru în care fundalul scoate în evidenta modelul.

Sedintele foto portret se pot realiza in urmatoarele locatii:

  • Intr-o zona urbana
  • Parc
  • Sudio foto Bucuresti
  • Intr-o locatie cu arhitectura deosebita
  • Intr-un local
Sedinta Andrada

Vom stabili impreuna ce strategie alegem, ce stil adoptam si eventual ce obiecte de decor vom utiliza in cadrul acestei sedinte foto modele Bucuresti.

>Fotografii in studio
Model Dorothea

Portofoliul unui model reprezinta lansarea in cariera lui, posibilitatile de colaborare, avansare si prezentare profesionista pe scena, oportunitatile de a ajunge pe podium.

>Sedinta de portofoliu

Servicii foto pentru designeri

Elementul principal al fotografiei pentru produse fashion este stilul, cel care trebuie scos in evidenta neaparat. Si nu trebuie sa uitam ca in multe cazuri stilul este chiar omul care se afla in fata obiectivului unui aparat foto.

>Fashion Week

De ce o sedinta cu fotograf portret?

Acesta este motivul pentru care un portret nu ar trebui sa fie un instantaneu precum in fotografia de nunta, iar sedintele foto de acest fel sunt planificate din timp si studiate bine. Portretul trebuie sa fie o imagine compusa în care persoana are o postura statica si, de cele mai multe ori, priveste direct catre camera pentru a realiza o legatura speciala cu privitorul. În principiu, oricine detine un aparat foto ar putea face fotografii de portret. Însa, daca îti doresti ceva cu adevarat original si de calitate, care sa transmita emotii puternice, doar un fotograf profesionist te poate ajuta in ceea ce priveste sedinte foto modele sau poze profesionale bussines.

Model Andreea

Un book foto modeling trebuie insotit si de informatii personale si referinte de la alti colaboratori din trecut, totul pentru a-ti putea crea o imagine de ansamblu in fata unor posibili colaboratori.

>Book pentru agentie
Pentru designeri moda

Locatiei evenimentului, agentia de modelling, make-up artisti si hair-stylisti, furnizori pentru lumini, muzica, sunet, decoruri,  toate au contribuit la o prezentare de moda de succes.

>Evenimentul de moda

Fotografii pentru viitor model

Lumina, compozitia si impresia generala a mediului sunt foarte importante atunci cand este vorba despre realizarea unui shooting fotomodele. Acestea sunt elementele care pot face o imagine atragatoare, sau care o pot încarca în asemenea masura cu detalii, încat atentia privitorului va fi complet distrasa de la model. Prin urmare, fotografia de portret presupune un studiu al trasaturilor individuale ale persoanei care urmeaza sa fie fotografiata si a spatiului în care va avea loc sedinta. Rezultatul trebuie sa fie un echilibru perfect între acestea doua, un echilibru în care fundalul scoate în evidenta modelul.

În general, lumina naturala este recomandata pentru sedintele foto modele si portret deoarece ajuta mult mai bine la captarea fidela a tonului pielii, a machiajului, si a outfit-ului. Toate aceste detalii subtile sunt mai dificil de surprins cu ajutorul blitzului. Prin urmare, ca fotograf de portret profesionist recomand sa alegem o zi în care putem profita din plin de lumina soarelui.

Sedinta Bianca

Detaliile deosebite ale machiajului şi outfit-ului Biancăi sunt scoase în evidenţă, în timp ce lumina o încadrează discret în cadru.

>Fotografiile beauty
In aer liber cu Alexandra

Natura poate oferi cadre şi lumini deosebite pentru un shooting foto, dar în acelaşi timp poate ridica anumite provocări pe care fotograful şi modelul trebuie să le înfrunte împreună.

>Foto in natura

Poze model Claudia

Este întotdeauna o plăcere să lucrez cu clienţi care ştiu ce vor, dar sunt în acelaşi timp flexibili.

>Sedinta glamour beauty

Realizare sedinta in studio foto Bucuresti

Sedinta foto profesionala poate fi executata atat în studio foto Bucuresti, cat si în natura, unde lumina si culorile vii pot oferi efecte deosebite. Înainte de stabilirea sedintei foto, ideal ar fi sa ne întalnim si sa discutam detaliile cele mai importante. Va trebui sa stiu ce îti doresti sa transmiti prin acest album foto, precum si ce fel de machiaj si outfit ai în plan sa porti. În functie de alegerile tale, putem alege locatia împreuna, iar eu ma voi putea gandi la cum sa integrez elementele pe care locatia le ofera pentru a obtine rezultatul dorit. Fotografia de portret nu este simpla, dar este cu adevarat fascinanta. Sunt convins ca împreuna vom putea crea un album foto deosebit.