Servicii profesionale corporate

Din ce in ce mai multe companii apeleaza la servicii de foto-video pentru isi prezenta afacerea intr-un mod profesional in mediul online. Odata cu cresterea numarului de utilizator de pe retelele de socializare, imaginea afisata prin fotografii si videoclipuri este mai importanta ca niciodata. Si este cel mai bun mod de a prezenta produsele, serviciile, evenimentele unei companii sau membrii echipei. Iar indicatorii de marketing demonstreaza ca fotografiile si videoclipurile profesionale au cel mai mare impact si rata de conversie. De aceea a alege servicii profesionale corporate pentru promovare prin foto-video, va aduce numeroase beneficii companiei.

Foto pentru corporatii

Fotografiile sunt o modalitate usoara si la indemana pentru a promova afacerea si a o face vizibila. Imaginile au un impact puternic si sunt un mod de a comunica cu publicul. De aceea fie ca e vorba de lansari de produse, promovare online, evenimente, cursuri, petreceri sau conferinte, folosirea de imagini de inalta calitate va spune totul despre afacere. A alege sa folosesti servicii foto pentru corporatii denota profesionalism.

Folosind imagini de cea mai buna calitate, creste credibilitatea website-ului companiei, dar si a paginilor de socializare, deci si increderea in marca acesteia. In plus poate transmite cultura afacerii, nota personala si umana, cu care potentialii clienti se pot conecta, oferind o perspectiva mai ampla asupra afacerii.

Filmari evenimente

Filmarile de la evenimente sunt importante pentru companii, indiferent ca este un workshop, o conferinta sau o zi a portilor deschise. Toate acestea contribuie la renumele companiei, asa ca merita toata atentia. Targurile, conferintele, si alte ocazii corporate necesita echipamente specializate, pentru a acoperi intregul eveniment. Aceste filmari evenimente pot fi folosite pentru promovare, pentru a creste recunoasterea firmei, pentru stiri sau pentru site-ul web al companiei. Aceste videoclipuri contribuie la expunerea pozitiva a afacerii si transmite credibilitate brandului.

Aceste filmari pot fi realizate in cadrul evenimentelor sau targurilor publice, conferintelor, traingurilor sau prezentarilor, lansarilor de sectoare sau produse noi, evenimente de publicitate si marketing, petreceri de lansare sau de sarbatori, evenimente sponsorizate, teambuildinguri si altele.

Foto in studio

Fotografiile profesionale pot fi folosite pentru aplicatii, construire de website, profiluri pe social-media, promovare, si altele. O imagine spune mai mult decat 100 de cuvinte iar daca arati bine si pus in evidenta, reflectand stilul si personalitea ta, increderea este pe jumatate castigata. Selfie-urile sunt convenabile insa nu au acelasi impact intr-un CV sau un profil profesional pentru obtinere de clienti si colaboratori. Abilitatile si expertiza unui fotograf profesionist vor face diferenta la final si vei vedea ca ai facut o alegere buna cand ai optat pentru foto in studio profesionale. Daca fotografiile sunt pentru a scoate in evidenta echipa, acest lucru va contribui la strategia brandului si la transparenta companiei.

Un portret de calitate poate face mai mult decat sa promoveze abilitatile echipei, oferind incredere. Folosind aceste imagini pe websiteul firmei sau pe social media, ajuta la a iesi in evidenta fata de concurenta si de a pune o lumina favorabila asupra companiei si produsului.