Servicii profesionale cununie

Fiecare cuplu isi doreste o colectie de fotografii si videoclipuri frumoase din ziua cununiei, fiind una din cele mai importante zile din viata tinerei familii. Fiind o singura zi dintr-o lunga viata impreuna, este important sa te asiguri ca povestea ta este bine documentata, fotografiata si filmata, pentru a nu regreta ratarea vreunui moment. Avand in vedere numarul mare de oaspeti care vor fi prezenti va fi dificil sa fiti martori la tot ce se intampla intreaga zi. Asa ca amintirile foto-video sunt ocazii minunate de a revedea evenimentul vazut din toate unghiurile. Iti ia luni de zile sa planifici ziua cea mare de aceea prin servicii profesionale cununie va veti putea bucura de fiecare decizie legata de culori, decor si toate detaliile. 

Foto la cununii

Cu ocazia cununiei membrii familiei aflati in orase indepartate sau in alte tari vor participa si daca te vezi rar cu acestia, poti profita de moment pentru a face cateva portrete cu familia completa. Serviciul de foto cununii este un cadou pentru viitor pentru intreaga familie pentru toata viata.

Imagineaza-ti cum ar fi sa le arati copiilor sau nepotilor imagini de la cununie pentru a le permite sa impartaseasca acest moment cu tine, chiar daca nu erau inca prin preajma pentru a fi martori. Insa in centrul fotografiilor vor fi mirii, pentru ca despre ei este vorba, pusi in evidenta prin cadre care sa ii flateze si care sunt editate pentru o calitate inalta. 

Video la starea civila

Unele cupluri aleg sa sustina cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa, altele prefera cu ceva timp inainte, insa indiferent de momentul ales, filmarea video la starea civila face parte din pachetul de servicii nunti si va contribui la imaginea finala a evenimentului.

Sau poate optezi doar pentru cununia de la starea civila, si o petrecere restransa, dar nu inseamna ca nu te poti bucura de cele mai frumoase amintiri, revazand filmarea oricand iti doresti. Vei economisi bani spre deosebire de petrecerea de nunta, insa poti face ziua speciala cu astfel de detaliii bine puse la punct. 

Foto cupluri

Cuplurile aleg sesiuni foto fie pentru a-si sarbatori dragostea, fie pentru a-si anunta logodna si ziua nuntii. Astfel o parte din oaspeti vor afla din timp cu cateva luni inainte sau mai mult si vor avea ocazia sa-si rezerve data in calendar. Unele perechi folosesc astfel de fotografii pentru a le transforma in invitatii de nunta. Pot fi mai multe tipuri de astfe de sedinte foto cupluri fie tinand o tablita in maini cu data stabilita, fie pozand in diverse ipostaze amuzante sau pline de emotie, pentru a sugera iubirea dintre ei.

Astfel de sedinte sunt o oportunitate pentru a fi creativi si spontani, fara a necesita imbracaminte speciala sau eleganta, ci mai degraba imagini ale cuplului cum sunt ei in viata de zi cu zi. Dar acest aspect tine si de preferintele fiecarei perechi. Insa o sedinta foto de acest tip este inca o ocazie de a te bucura ca urmeaza ziua cea mare.