Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Personalizeaza-ti pachetul de servicii foto video nunta in Bucuresti

Noi nu oferim doar servicii foto video nunta in Bucuresti, ci spunem si creem povesti oriunde doresti.

Daca a existat vreodata un timp si un moment mai bun in care se merita sa investesti in serviciile unui fotograf nunta si videograf, acel moment este ziua nuntii! Punand mare accent pe calitate si profesionalism, ne dorim sa lucram impreuna cu dumneavoastra, clientii nostri, pentru a creea amintiri pretioase care vor dura pentru totdeauna. Imbinand frumusetea tehnicilor de filmare clasice cu tehnologia digitala moderna, vom face ca ziua voastra magica sa ramana un eveniment de neuitat!

In fotografia si filmarea de nunta, vom surprinde cele mai tandre si delicate dintre voi ca cuplu, fiecare zambet sincer al invitatilor, fiecare privire fermecatoare si momentele de reintalnire ale familiei si prietenilor vostri. Toate aceste momente surprinse in fotografia de nunta precum si in video, va garanteaza satisfactia alegerii unor servicii foto video profesioniste!

Experienta si creativitatea noastra va asigura ca veti primi cele mai artistice si elegante fotografii, precum si cele mai profesioniste filmari video ale frumosului eveniment din viata voastra.

Prin servicii foto video nunta oferim:

Pachete personalizate – Fiecare cuplu este unic, de aceea, vom adapta fiecare pachet de servicii foto video pentru a satisface cerintele si nevoile voastre.

Iubim momentele reale formate din rasete, distractie, dragoste, saruturi, promisiuni. Ne place sa lucram cu cupluri relaxate, autentice, pentru a le oferi servicii foto video de exceptie si a spune povestea lor cum nu ar face-o nimeni altcineva.

Stilul nostru de foto-video de nunta este simplu, relaxat si creativ. Ne place sa fotografiem ziua nuntii discret, asa cum se desfasoara in mod natural, captand nu numai momentele cheie ale nuntii dar si toate detaliile mai mici.

Daca asta este ceea ce va doriti de la o nunta, nu ezitati sa alegeti Degalfoto-fotograf nunta Bucuresti pentru nunta visurilor voastre.

foto vido nunta bucuresti

Pretul pentru fotograf de nunti
Rolul unui fotograf botez in organizarea botezului

MENU

Back

Share to

Servicii fotograf Bucuresti ce implica sedinte foto in studio foto sau natura in Bucuresti, fotograf de nunta profesionist in Bucuresti.
Facebook Degalfoto.ro
Bucuresti | Romania | 0722 40 60 80 | contact@degalfoto.ro